Veelgestelde vragen

In onderstaande rubrieken vind je de antwoorden op veelvoorkomende vragen bij INVORMsport. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met ons via het contactformulier.

Neem contact op Gratis proefweek

Abonnementen

 • Welke abonnementen heeft INVORMsport?

  Je kan onze verschillende abonnementen zien onder het kopje ‘Tarieven’. Naast onze reguliere fitness en groepsles abonnementen tref je hier ook de verschillende Personal Training abonnementen.

 • Hoe lang loopt een lidmaatschap?

  Het lidmaatschap is maandelijks opzegbaar met inachtneming van een opzegtermijn van een (1) maand. Opzegging geschiedt per e-mail aan info@pwrfull.nl zonder restitutie. Incasso vindt plaats op de datum dat het lidmaatschap wordt aangeschaft.

 • Hoe oud moet ik zijn om lid te worden?

  Je kunt voor het sporten bij ons terecht vanaf 14 jaar. We hebben speciale abonnementen voor 55 plussers, scholieren en studenten (op vertoon van studentenpas) en meerdere personen op 1 adres.

Lessen

De INVORMsport app

Betalingen

 • Hoe kan ik mijn lidmaatschap betalen?

  Het lidmaatschap wordt elke maand via de automatische incasso betaald. Wil je liever niet via de automatische incasso betalen dan kan je kiezen voor een rittenkaart die je online kunt aanschaffen. Incasso vindt plaats op de datum dat het lidmaatschap wordt aangeschaft.

 • Wanneer wordt er afgeschreven?

  Incasso vindt elke maand plaats op de datum dat het lidmaatschap is aangeschaft.

Overige

Vraag jouw gratis proefweek aan!

Kom het sporten bij INVORMsport vrijblijvend een weekje proberen. Vul het formulier in een maak een keuze voor de les waar je mee wilt starten. Wil je weten waar en hoe laat de lessen worden gegeven? Bekijk dan ons rooster hier.